Sluit
Winkelwagen
Toegevoegd aan winkelmand!
035 - 7400 740 | verhuur@vandoornverhuur.nl

Menu

0
Tenten
Tenten

114 artikelen

Meubilair
Meubilair

69 artikelen

Podia / dansvloer
Podia / dansvloer

32 artikelen

Keukenapparatuur
Keukenapparatuur

47 artikelen

Keuken benodigheden
Keuken benodigheden

27 artikelen

Garderobe
Garderobe

6 artikelen

Presentatie
Presentatie

6 artikelen

Disposables
Disposables

14 artikelen

Servies porselein
Servies porselein

19 artikelen

Bestek
Bestek

29 artikelen

Glaswerk
Glaswerk

24 artikelen

Dranken
Dranken

27 artikelen

Linnengoed
Linnengoed

38 artikelen

Verwarming
Verwarming

8 artikelen

Verlichting / Elektra
Verlichting / Elektra

28 artikelen

Diversen
Diversen

18 artikelen

Decoratie / aankleding
Decoratie / aankleding

23 artikelen

Arrenslee
Arrenslee

6 artikelen

Kramen
Kramen

3 artikelen

Sanitair
Sanitair

14 artikelen

Gereedschap / Machines
Gereedschap / Machines

232 artikelen

Transport / bezorgen
Transport / bezorgen

8 artikelen

Privacyverklaring

Van Doorn Verhuur B.V., gevestigd aan Nieuwegracht 6 3763LB Soest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.vandoornverhuur.nl
Nieuwegracht 6
3763 LB Soest
035 7400 740

Bart van Doorn is de Functionaris Gegevensbescherming van Van Doorn Verhuur B.V. Hij/zij is te bereiken via info@vandoornverhuur.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Van Doorn Verhuur B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vandoornverhuur.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Van Doorn Verhuur B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - Om goederen en diensten bij u af te leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Van Doorn Verhuur B.V. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Van Doorn Verhuur B.V.) tussen zit. Van Doorn Verhuur B.V. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Van Doorn Verhuur B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden

Delen van persoonsgegevens met derden
Van Doorn Verhuur B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Van Doorn Verhuur B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Van Doorn Verhuur B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Van Doorn Verhuur B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@vandoornverhuur.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Van Doorn Verhuur B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Van Doorn Verhuur B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@vandoornverhuur.nl.

Contact

Van Doorn Verhuur B.V.
Nieuwegracht 6
3763 LB Soest

035 - 7400 740
verhuur@vandoornverhuur.nl

Contactformulier

Van Doorn Verhuur

Van Doorn Verhuur is het adres voor de huur van tenten en faciliteiten voor party, horeca en evenementen. Daarnaast verhuren wij materialen en gereedschap voor bouw, hovenier en klusser. Onze klantenkring is divers: particulier, zakelijk, vereniging en instelling.