Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Overdekt podium

De overdekte podia worden altijd door ons gemonteerd en gedemonteerd, dit is bij de huurprijs inbegrepen.

De huurtermijn bedraagt max. 3 dagen, voor een langere termijn maken wij graag een prijsafspraak. Rekening houdend met de tijd die u nodig heeft om de tent in te richten en naderhand uit te ruimen, plannen wij de opbouw en demontage.

De lokatie dient goed bereikbaar te zijn en de loopafstand tussen leverend voertuig en plaats van het overdekte podium is maximaal 10 meter. Indien dit niet het geval is dient u ons op de hoogte te stellen en in overleg wordt een kleine meerprijs berekend. 

De plaats van opbouw dient geheel vrij te zijn van obstakels ( b.v. meubilair, planten, boompjes, etc. ). En dient in de lengte en breedte een meter breder te zijn dan het overdekte podium. Het overdekte podium wordt op de hoeken verankerd d.m.v. haringen en scheerlijnen. Van verschillende obstakels of belemmeringen dienen wij van tevoren op de hoogte te zijn.

De tentzeilen zijn uitgevoerd in brandvertragend zeil met B1/M2 certificaten.

Afmetingen

Afmetingen Pagode over podium 3x3, 4x4, 5x5, 6x6 m
  Aluhal over podium 8x6 m
Podiumhoogte 20, 40, 60, 80, 100 cm.  
Opties Afrokken en Trap  

Zie onze huurtarieven

  Overdekt podium 8x6 meter, 80 cm. hoog.
Uitgevoerd met Aluminium hal

Overdekt podium 3x8

Overdekt podium 8x3 meter met afgerokt podiumOverdekt podium 5x5 meter, 60 cm. hoog.
Uitgevoerd met pagodetent

huren tent Soest Baarn Eemnes Huizen Laren Blaricum Hilversum Bussum Spakenburg Bunschoten Nijkerk Hoevelaken Voorthuizen Barneveld Lunteren Ede Veenendaal Doorn Maarn Driebergen Zeist Bunnik Utrecht Houten Nieuwegein Maarsbergen Woudenberg Leusden Hoogland Amersfoort Scherpenzeel Huis ter heide Soesterberg Den dolder Bosch en duin Bilthoven de bilt odijk vleuten de meern maarssen Maartensdijk breukelen loosdrecht ´s-graveland harmelen

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.