Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Keukenapparatuur

Partygoederen

Op het gebied van keukenapparatuur hebben wij een ruim assortiment. U kunt terecht bij om uw koffieapparaat, waterkoker, soepketel, theeketel, fritturpan, chafing dish, koelkast, wokpan, koelwagen of vriezer te huren. Net als onze tenten zijn deze materialen van professionele kwaliteit en hebben een representatieve uitstraling. Mocht u buiten ons assortiment om speciale wensen hebben, dan zullen wij proberen deze in te vullen. Een huurtermijn bedraagt max. 3 dagen, voor een langere termijn maken wij graag een prijsafspraak.

Bezorgen / afhalen

Voor het bezorgen van de door u gehuurde partygoederen beschikken wij over de juiste middelen. Indien u een tent huurt, worden de partygoederen geleverd bij de montage van de tent.
Op afspraak kunt u de partygoederen ook afhalen / retour brengen. De transport- en bezorgtarieven kunt u terug vinden in de prijslijst.

Manco / breuk

In geval van manco of breuk rekenen wij de vervangingswaarde of reparatiekosten. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode aan een van de gehuurde artikelen, dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderzins op te lossen.
 

Bekijk onze prijslijst voor de keukenapparatuur

 

 

 

Koffieapparaat huren bbq huren soest utrecht amersfoort

Koffieapparaat 2 x 1,8 liter

chafing dish keukenapparaatuur horecaapparatuur koelkast huren utrecht amersfoort soest

Chafing dish, incl. 2st. brandpasta

huren koelkast frituurpan vriezer koffieapparaat koffiecontainer mobiele bar tap huren wokpan huren tent Voorthuizen Barneveld Lunteren Ede Veenendaal Doorn Maarn Driebergen Zeist Bunnik Utrecht Houten Nieuwegein Maarsbergen Woudenberg Leusden Hoogland Amersfoort Scherpenzeel Huis ter heide Soesterberg Den dolder Bosch en duin Bilthoven de bilt odijk vleuten Soest Baarn Eemnes Huizen Laren Blaricum Hilversum Bussum Spakenburg Bunschoten Nijkerk Hoevelaken de meern maarssen Maartensdijk breukelen loosdrecht ´s-graveland harmelen

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.