Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Vrijstaand Podium

De vrijstaande podia zijn ideaal voor tijdelijke verhoging voor tijdens uw presentatie of uitvoering!

De huurtermijn bedraagt max. 3 dagen, voor een langere termijn maken wij graag een prijsafspraak.

De vrijstaande podiumdelen kunnen door u zelf eenvoudig worden gemonteerd eventueel voorzien van een podiumrok. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de delen voor u opbouwen en naderhand weer afbreken. Rekening houdend met de tijd die u nodig heeft om het podium in te richten en naderhand leeg te ruimen, plannen wij dan de opbouw en demontage.

De lokatie dient goed bereikbaar te zijn en de loopafstand tussen leverend voertuig en plaats van het overdekte podium is maximaal 10 meter. Indien dit niet het geval is dient u ons op de hoogte te stellen en in overleg wordt een kleine meerprijs berekend. 

De plaats van opbouw dient geheel vrij te zijn van obstakels ( b.v. meubilair, planten, boompjes, etc. ). En dient in de lengte en breedte een meter breder te zijn dan het vrijstaande podium. Van verschillende obstakels of belemmeringen dienen wij van tevoren op de hoogte te zijn.

Afmetingen

Afmetingen Podiumdelen 1x1m en 1x2meter
Podiumhoogte 20, 40, 60, 80, 100, 120cm.  
Opties Afrokken, Trap, Podiumhekjes,
Vloerbedekking
 

Zie onze huurtarieven

  

Tribune huren soest amersfoort utrecht hilversum

Tribune van podiumdelen

podium huren soest baarn eemnes utrecht amersfoort hilversum

Podium 5x6 trapsgewijs inclusief podiumhekken

podium huren baarn soest eemnes amersfoort hilversum utrecht

Podium 5x6 trapsgewijs inclusief podiumhekken

huren tent Soest Baarn Eemnes Huizen Laren Blaricum Hilversum Bussum Spakenburg Bunschoten Nijkerk Hoevelaken Voorthuizen Barneveld Lunteren Ede Veenendaal Doorn Maarn Driebergen Zeist Bunnik Utrecht Houten Nieuwegein Maarsbergen Woudenberg Leusden Hoogland Amersfoort Scherpenzeel Huis ter heide Soesterberg Den dolder Bosch en duin Bilthoven de bilt odijk vleuten de meern maarssen Maartensdijk breukelen loosdrecht ´s-graveland harmelen

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.