Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Partyverhuur

Partygoederen

Op het gebied van partyverhuur hebben wij een ruim assortiment. Net als onze tenten zijn deze materialen van professionele kwaliteit en hebben een representatieve uitstraling. Mocht u buiten ons assortiment om speciale wensen hebben, dan zullen wij proberen deze in te vullen.
Een huurtermijn is 3 dagen, een leveringsdag, een gebruiksdag, een ophaaldag. 
Meerdere dagen huren of eerder opbouwen i.v.m. inrichting evenement in overleg.
( een weekend telt als één gebruiksdag )

Aantalen
De materialen worden zoveel mogelijk in kunststof kratten aangeleverd. De V.E. ( verpakkings eenheden ) staan bij elk artikel vermeld, indien gewenst kunnen wij hier altijd een uitzondering op maken.

Afwaskosten
Alle producten in onze prijslijst zijn inclusief afwaskosten, de gehuurde materialen dienen voorgespoeld en gesorteerd geretourneerd te worden. Indien overeengekomen kunt u uw glaswerk, servies, en bestek ook vuil inleveren. Door gebruik van een professionele vaatwasmachine kunnen wij garanderen dat het servies e.d. schoon aangeleverd wordt. Het glaswerk word aangeleverd in speciale glazenkratten en wordt afgewassen met een poleervrij resultaat.

Bezorgen / afhalen
Voor het bezorgen van de door u gehuurde partygoederen beschikken wij over de juiste middelen. Indien u een tent huurt, worden de partygoederen geleverd bij de montage van de tent.
Op afspraak kunt u de partygoederen ook afhalen / retour brengen. De transport- en bezorgtarieven kunt u terug vinden in de prijslijst.

Manco / breuk
In geval van manco of breuk rekenen wij de vervangingswaarde of reparatiekosten. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode aan een van de gehuurde artikelen, dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderzins op te lossen.

Bekijk ons complete verhuur assortiment
 

huren tent Soest Baarn Eemnes Huizen Laren Blaricum Hilversum Bussum Spakenburg Bunschoten Nijkerk Hoevelaken Voorthuizen Barneveld Lunteren Ede Veenendaal Doorn Maarn Driebergen Zeist Bunnik Utrecht Houten Nieuwegein Maarsbergen Woudenberg Leusden Hoogland Amersfoort Scherpenzeel Huis ter heide Soesterberg Den dolder Bosch en duin Bilthoven de bilt odijk vleuten de meern maarssen Maartensdijk breukelen loosdrecht ´s-graveland harmelen

 

Glaswerk huren

Assortiment glaswerk

Porselein aardewerk servies huren

Assortiment servies

 

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.