Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Mastertent huren Soest

Met ons Easy-up tentsysteem kunt u uw partytent huren en gemakkelijk zelf plaatsen in Soest.
Verschillende Easy-up tenten kunnen zowel in de lengte als in de breedte gekoppeld worden, op deze manier is het ook mogelijk om grotere oppervlakken met deze partytent te overdekken. Obstakels zoals bijv. bomen, kunnen netjes omzeild worden.

De opbouw van een Easy-up TENT is eenvoudig, gaat snel en zonder gereedschap.
Wij leveren een compact pakket, daar zit de hele Master partytent in, samengeklapt en beschermd door een beschermtas.  Door het uit elkaar trekken van de MASTERtent opent het partytentframe zich en het dak wordt automatisch gespannen.  Vervolgens worden de voeten tot op de gewenste hoogte uitgetrokken. In ENKELE MINUTEN staat uw Easy-up TENT.
De MASTERtent word geleverd incl. zijwanden, deze bestaan voor 50 % uit ramen. Wilt u de MASTERtenten door ons geplaatst hebben? Dan doen wij dat graag en vakkundig.

Of u nu een Easy-uptent in Amsterdam, Soest, Baarn, Amersfoort, Zeist, Soesterberg, Utrecht, Den Dolder wilt huren of ergens anders in Nederland, alles is mogelijk.

De lokatie dient goed bereikbaar te zijn en de loopafstand tussen leverend voertuig en plaats van de Easyup partytent is maximaal 10 meter. Indien dit niet het geval is dient u ons op de hoogte te stellen en in overleg wordt een kleine meerprijs berekend. 

De plaats van opbouw dient geheel vrij te zijn van obstakels ( b.v. meubilair, planten, boompjes, etc. ) en dient in de lengte en breedte een meter breder te zijn dan de EZ-up partytent zelf.  De MASTER partytent wordt op de hoeken verankerd d.m.v. haringen en scheerlijnen.

Bij deze MASTERtent is ook een bijpassende vloer te huur.
De vloer komt rechtstreeks op de ondergrond, kleine oneffenheden worden uitgevuld met klossen,  glooiingen in het terrein vindt u echter terug in de vloer.

De EASYUP tent zeilen zijn wit van kleur en zijn brandvertragend ( B1/M2 certificaat ).

Afmetingen:

Maten 3x3, 3x4.5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8 meter 
   
Doorganghoogte 215 cm
Nokhoogte afhankelijk van afmeting.

Zie onze huurtarieven

 

Mastertent huren

 

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.