Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Linnengoed

Partygoederen

Op het gebied van linnengoed hebben wij een ruim assortiment. Zo kunt bij ons een tafelkleed, servet, stoelhoes of statafelrok huren. Net als onze tenten is het linnengoed van professionele kwaliteit en heeft een representatieve uitstraling. Als u bij ons linnengoed huurt, dan kunt u dat na de huurperiode vuil inleveren. Wij zorgen ervoor dat dit dan professioneel bij de wasserij wordt gewassen. Mocht u buiten ons assortiment om speciale wensen hebben, dan zullen wij proberen deze in te vullen. Een huurtermijn bedraagt max. 3 dagen, voor een langere termijn maken wij graag een prijsafspraak.

Bezorgen / afhalen

Voor het bezorgen van het door u gehuurde linnengoed beschikken wij over de juiste middelen. De transport- en bezorgtarieven kunt u terug vinden in de prijslijst. Indien u een tent huurt, wordt het linnengoed geleverd bij de montage van de tent. Op afspraak kunt u het linnengoed ook afhalen / retour brengen.

Manco / breuk

In geval van manco, breuk of onherstelbare vlekken / brandgaten rekenen wij de vervangingswaarde of reparatiekosten.

Bekijk onze prijslijst voor het Linnengoed

 

Linnengoed huren

Complete inrichting met linnengoed

Linnengoed statafelrok huren

Stafelrok Stretch Roze

huren tafelkleed statafelrok servet napperon tafellaken stoelhoes tent Soest Baarn Eemnes Huizen Laren Blaricum Hilversum Bussum Spakenburg Bunschoten Nijkerk Hoevelaken Voorthuizen Barneveld Lunteren Ede Veenendaal Doorn Maarn Driebergen Zeist Bunnik Utrecht Houten Nieuwegein Maarsbergen Woudenberg Leusden Hoogland Amersfoort Scherpenzeel Huis ter heide Soesterberg Den dolder Bosch en duin Bilthoven de bilt odijk vleuten de meern maarssen Maartensdijk breukelen loosdrecht ´s-graveland harmelen

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.