Tenten- en partyverhuur Soest - Utrecht

Diverse partygoederen

Partygoederen

Op het gebied van partygoederen hebben wij een ruim assortiment. Zo kunt bij ons een isoleerkan voor koffie of thee huren. Daarnaast kunt u ook terecht om een kledingrek, asbak, etagere, marktkramen, parasol, garderobe rekken of lessenaar te huren. Net als onze tenten zijn deze materialen van professionele kwaliteit en hebben een representatieve uitstraling. Mocht u buiten ons assortiment om speciale wensen hebben, dan zullen wij proberen deze in te vullen. Een huurtermijn bedraagt max. 3 dagen, voor een langere termijn maken wij graag een prijsafspraak.

Bezorgen / afhalen

Voor het bezorgen van de door u gehuurde partygoederen beschikken wij over de juiste middelen. Indien u een tent huurt, worden de partygoederen geleverd bij de montage van de tent.
Op afspraak kunt u de partygoederen ook afhalen / retour brengen. De transport- en bezorgtarieven kunt u terug vinden in de prijslijst.

Manco / breuk

In geval van manco of breuk rekenen wij de vervangingswaarde of reparatiekosten. Mocht er onverhoopt storing ontstaan tijdens de verhuurperiode aan een van de gehuurde artikelen, dan proberen wij u zo snel mogelijk te voorzien van een vervangend artikel of het probleem anderzins op te lossen.
 

Bekijk ons complete verhuur assortiment

 

isoleerkan dienblad Leusden Hoogland Amersfoort Scherpenzeel Huis ter heide Soesterberg Den dolder Bosch en duin Bilthoven de bilt odijk vleuten de meern maarssen Maartensdijk breukelen loosdrecht kassalade asbak katheder prullenbak kliko huren rode loper tapijttegels afzetpaal rode velours afzetkoord huren tent Barneveld Lunteren Ede Veenendaal Doorn Maarn Driebergen Zeist Bunnik Utrecht Houten Nieuwegein Soest Baarn Eemnes Huizen Laren Blaricum Hilversum Bussum Spakenburg Bunschoten Nijkerk Hoevelaken Voorthuizen Maarsbergen Woudenberg ´s-graveland harmelen

 

Partygoederen huren koffiekan dienblad marktkraam soest utrecht amersfoort

Kledingrek incl. 25 kledinghanger

koffiekan huren theekan amersfoort utrecht baarn

Isoleerkan voor 1 liter koffie

Afzetpaal huren koord velours rode loper utrecht hilversum ijsselsteijn


Afzetpalen chroom met rood velours afzetkoord

 

Webdesign by RETOCopyright 2019 - Van Doorn Verhuur B.V. - Alle rechten voorbehouden.